Over Bon Bol Chocolade

Welkom op de website van Bon Bol Chocolade! Hier kunt u terecht voor heerlijke bonbons, chocoladefiguren en persoonlijke cadeaus.

 

Frank Bol

Bon Bol Chocolade is opgericht door mij - Frank Bol - in het voorjaar van 2020. Al sinds mijn 12e ben ik werkzaam in de horeca. Eerst als afwasser bij Chalet de Uilenboom in Santpoort, maar al snel hielp ik daar met het maken van dessertbuffetten. 4 Jaar later startte ik met de koksopleiding in Leiden waarna ik werkzaam ben geweest bij restaurants in onder andere Haarlem, Bloemendaal, Amsterdam, Alkmaar en Groet. Daar ben ik meerdere malen in contact gekomen met het verwerken van chocolade. Ik vond dat zo leuk om te doen, dat ik heb besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan: het maken van (h)eerlijke bonbons, chocoladefiguren en cadeaus. Na een jaar vanuit huis chocolade gemaakt te hebben, werk ik sinds september vanuit een leuk pand in Warmenhuizen! Naast chocolade verkoop ik koffie van Kaan (Tuitjenhorn), biologische thee en in de zomer ijs van ijssalon Pinoccio. 

 

Duurzaamheid

Met mijn chocoladeproducten wil ik bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame en eerlijke chocolade. Daarom gebruik ik voor de bonbons chocolade van de Chocolatemakers. 

 

 

© 2020 - 2022 Bon Bol Chocolade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel